Nieuws

HighTech meets Agro: denk mee met de Enk Groen & Golf over de toekomst van gewasbescherming

Op dinsdag 23 mei 2017 organiseert Holland Innovative de 12e editie van HighTech meets Agro op de Forward Farm van Bayer CropScience in Abbenes. Het onderwerp is Crop Protection, over de aantasting van gewassen door gewas- en bodemziekten, plaagdieren en onkruid en hoe die te bestrijden. Hoe kunnen we met de aangescherpte regels voor gewasbeschermingsmiddelen toch voorkomen dat opbrengst en kwaliteit van geteelde gewassen teruglopen? De vraag naar innovatieve oplossingen en alternatieven voor gewasbescherming groeit. 

Case uit de praktijk
Arthur Berends van de Enk Groen & Golf is op deze editie van HighTech meets Agro één van de vijf sprekers die de aanwezigen een case zal voorleggen. Arthur bespreekt op 23 mei een uitdaging uit de dagelijkse praktijk van de Enk Groen & Golf en nodigt bedrijven en organisaties uit om onder begeleiding van een moderator van Holland Innovative met hem mee te denken om te komen tot nieuwe idee├źn en oplossingen. Het doel is om gezamenlijke projecten op te starten die nieuwe impulsen geven aan gewasbescherming in Nederland.

Meedenken? Meld je aan!
Wil je graag meepraten over dit onderwerp en bijdragen aan de toekomst van gewassenteelt in Nederland, schrijf je dan nu in op de website van Holland Innovative.

  • Datum: 23 mei 2017
  • Starttijd: 12:00
  • Eindtijd: 17:30
  • Locatie: Forward Farm Bayer CropScience in Abbenes
  •  
  • Uitnodiging HighTech meets Agro Crop Protection
13-04-2017